Elaboram planul electric potrivit casei tale, in urma unui studiu detaliat al imobilului vizat!

Fie ca este vorba de o constructie noua sau ai adaugat o extensie casei, planurile de iluminat, prizele si toate aspectele electrice trebuie planificate devreme. In acest sens este indicat sa se realizeze necesarul punctelor de alimentare, punctelor de distributie a curentului, circuitelor electrice, numarul, locul, tipul si puterea prizelor din casa, dar si al locurilor pentru aplice sau lampi de tavan.

Pentru a evita ulterior folosirea prelungitoare in casa, este important sa stim de la inceput amplasarea elestrocasnicelor si a mobilierului.

Numarul si tipul de consumatori electrici definesc proiectul si ajuta la executia impecabila a instalatiei electrice ce vizeaza atat dimensionarea corecta a cablurilor, cat si distribuirea circuitelor pe sigurante. 

Pot provoca intreruprea circuluitului electric:

  • Suprasolicitarea
  • Executarea defectuoasa a instalatiei electrice

De-a lungul timpului, inginerii si electricienii House Line au dovedit abilitatea de a intreprinde o gama variata de proiecte de inginerie electrica pentru orice tip de cladrire, oferind prompt solutii eficiente nevoilor in schimbare ale clientilor.

SIGURANTA TA, PRIORITATEA NOASTRA

! Inainte de receptia lucrarii, se efectueaza testari si masuratori specifice, in conformitate cu standardele si normele aplicabile, iar periodic se recomanda efectuarea de lucrari de verificare.

Testarea instalatiei electrice vizeaza:

  • continuitatea conductoarelor
  • rezistenta de izolatie
  • masurarea rezistentei de dispersie a prizei de pamant
  • deconectarea automata a alimentarii in cazul unui scurt circuit sau contactul direct sau indirect cu om, animal
  • teste de polaritate 
  • caderea de tensiune
instalatii electrice Timisoara
instalatii electrice Timisoara

Pentru cladirile moderne trebuie prevazute cu instalatii electrice Timisoara cu piese de conexiune pentru implementarea unui proiect ce vizeaza panouri fotovoltaice!

tags: instalatii electrice Timisoara