Durabile, impermeabile si de inalta calitate! Astfel sunt caracterizate lucrarile de hidroizolatie realizate de echipa noastra de specialisti.

In functie de specificul lucrarii, stabilim solutiile tehnice, la nevoie colaborand cu producatorii, totul ca executia hidroizolatiei sa fie impecabila, fara compromisuri.

Hidroizolatii Timisoara
Hidroizolatii Timisoara

Rolul hidroizolatiei este de a proteja impotriva infiltratiilor de apa. Cele mai noi materiale hidroizolatoare aparute pe piata si tehnica de aplicare a acestora au favorizat o evolutie rapida a acestui sector, impunand o maniera diferita de executie a lucrarilor.

Siguranta si rezsitenta demisolurilor

Executia hidroizolatiei demisolurilor trebuie realizata cu maxima responsabilitate, orice pas gresit in aceasta etapa este foarte dificil de remediat și costisitor dupa finalizarea constructiei. Astfel, pentru o executie cat mai buna a lucrarii este necesara atat utilizarea echipamentelor profesionale, cat si o echipa cu experienta.

Recomandare

In cazul unui imobil nou, zonele de aplicare a hidroizolatiei, materialele utilizate si solutia tehnica trebuie stabilite inainte de a incepe constructia imobilului!

hidroizolatii Timisoara
hidroizolatii Timisoara
hidroizolatii Timisoara

Pentru lucrarile realizare oferim:

  • 5 ani garantie                        
  • materiale de calitate superioara                        
  • durabilitate

​Echipa noastra dispune de cunostinte de top, in propunerea si executia celor mai bune solutii de hidroizolatii!