Cele mai noi materiale hidroizolatoare aparute pe piata si tehnica de aplicare a acestora au dictat o evolutie rapida a acestui sector in ultimii ani, impunand si o maniera diferita de executie a lucrarilor de specialitate.

Pentru o executie cat mai buna a lucrarilor, este necesara utilizarea echipamentelor compatibile cu acestea si bineinteles, o echipa foarte bine pregatita.

​Echipa noastra are cunostintele de top necesare pentru recomandarea celor mai bune solutii de hidroizolatii si experienta indelungata in executia acestora.

Hidroizolatii

Se preteaza in special la acoperisuri. Proprietatea principala a acestor membrane aste flexibilitatea; se monteaza rapid si simplu, indiferent de dificultatea spatiului.

Un alt beneficiu al membranelor izolatoare din Pvc este durabilitatea – peste 30 de ani. Procesul de fixare este tot unul termic si in aceasta situatie, fiind utilizate aparate special destinate acestui tip de lucrari.

Hidroizolatii

Constituie cea mai cunoscuta si frecventa metoda, cu un raport calitate-pret foarte avantajos. Membrana bituminoasa se aplica atat in realizarea noilor constructii, cat si in cazul reconditionarii unei lucrari mai vechi. Suprafata de lucru trebuie sa fie perfect curata, uscata, fara denivelari. Pentru o fixare cat mai buna, partea interioara pe care se aplica membrane trebuie incalzita. O aderenta si mai buna va avea suprafata tratata cu amorsa bituminoasa. Este de asemenea posibila si fixarea prin suruburi speciale cu saibe si in cazul acesta se va perfora doar membrane inferioara.

Hidroizolatii

Au revolutionat acest sector al constructiilor. Compozitia lichida asigura o etansietate perfecta acoperind uniform suprafata si este rezistenta la conditiile de mediu.

Utilizarea acestei metode exclude alti adezivi si nu necesita niciun fel de ajustare.